Converse x Deus Ex Machina Jack Purcell sneakers

De samenwerking tussen sneakerproducent Converse en Deus Ex Machina, bouwer van custom motorfietsen, krijgt gestalte in de vorm van de ‘.The Converse x Deus Ex Machina collection’ die zojuist is geïntroduceerd.

Het is een bijzondere samenwerking, want het inmiddels legendarische Australische merk Deus Ex Machina, dat eigenlijk alleen bekend is onder de echte fans in Australië en de Verenigde Staten, gaat met in de ‘Jack Purcell’ gebouwde custom motorfietsen nog verder dan wat je van een custom motorfietsenbouwer zou verwachten.

De ‘Converse x Deus Ex Machina Jack Purcell’ sneakers worden gemaakt in een combinatie van topkwaliteit suède en robuust canvas, en zijn verkrijgbaar in in lage en hoge uitvoering. Qua kleur is er de keus uit donkerrood en zwart, bij beide kleuren is de tong van de schoen uitgevoerd in contrasterende ‘whiskey-kleurige’ suède waarmee ze geheel aansluiten bij de vermaarde ‘Jack Purcell’ look van de motorfietsenbouwer.

Wie een paar van deze sneakers wil bemachtigen moet wel goed zijn best doen: ze zijn alleen verkrijgbaar in de 2 vestigingen van Deus Ex Machina: in Venice (Californië, VS) en Sydney (Australië). De prijs ligt rond de 100 dollar.