Nieuwe vrolijke custom prints voor Nike Solarsoft Moccasin

Nike heeft zich laten inspireren door de kleurrijke flora en cultuur van Hawaï en heeft hiermee een drietal speciale prints voor de Solarsoft Moccasin ontwikkeld. Er zijn 2 prints voor heren, en één print voor dames. De opvallende patronen en kleuren zijn afgeleid van alles wat je in de overweldigende natuur van Hawaï tegen kunt komen, van de tropische regenwouden tot de lavavelden rond de vulkanen en voorzien van een retro tintje.

De ademende, lichtgewicht sneakers hebben een speciale mesh bovenzijde die is ontwikkeld met de naadloze Nike Hyperfuse technologie. Bij deze exclusieve innovatie worden 3 lagen materiaal onder druk en hoge temperatuur samengevoegd tot een ventilerend maar duurzaam materiaal.

De binnenzool van geïnjecteerd Nike Dual-Density schuim – geïnspireerd door de Nike Aqua Sock 2 – laat het toe om deze schoenen zonder sokken te kunnen dragen en bieden meer dan voldoende steun en demping door de luchtgedempte zool en non-marking profielzool. De tong is van strectch materiaal zodat de schoen eenvoudig aan- en uit kan worden getrokken. De Nike Solarsoft Moccasin met deze custom prints is sinds gisteren verkrijgbaar bij een select aantal Nike retailers.