New Babylon in Den Haag: shoppingmall en fashion outlet in één

Den Haag krijgt er een nieuwe shoppingmall bij: direct naast het Centraal Station wordt op 19 september New Babylon geopend, een bijzondere mix van bekende merken, lokale speciaalzaken. Bovendien zal er in november op één van de verdiepingen de grootste outlet store van Nederland, de Fashion Factory Outlet, worden geopend.

Op de begane grond van het winkelcentrum zul je een mix van winkels voor mode, lichaamsverzorging en gezondheid aantreffen, en om de inwendige mens nog meer te verwennen ook een supermarkt en diverse horecagelegenheden. In New Babylon Shops & Restaurants komen naast winkels van onder meer Mango, Jack & Jones, Vero Moda, het Brabants Lederwarenhuis ook een Spar City Store, een Douwe Egberts Café, toptraiteur Dungelmann en een AKO bookstore. Er komt ook een aantal conceptstores met vernieuwende concepten die nergens anders in Den Haag te vinden zijn.

Outletformule

De eerste etage zal in november de eerste grote outletformule in het hart van een stad worden geopend, het is tevens de grootste mode-outletformule van Nederland: Fashion Factory Outlet. Deze nieuwe winkelformule meet ongeveer 5000 m² en is gebaseerd op het bekende shop-in-shopconcept. Er zal kleding van zo’n 70  bekende modemerken worden aangeboden waarbij de kortingen op de kleding uit de oude collecties en monsterpartijen kunnen oplopen tot wel 70% van de originele winkelprijs.