New Balance introduceert WL520 vintage damessneaker

New Balance is het vierde grootste sportmerk wereldwijd. Op dit moment is New Balance het enige grote schoenenmerk met eigen fabrieken in de VS en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is niet alleen sociaal, maar ook ecologische geëngageerd. Een groot deel van de New Balance-schoen wordt uit gerecycled materiaal gemaakt. Net als bij veel andere sneakerproducenten, legt ook New Balance steeds meer aandacht op bekende modellen uit het verleden. Deze worden niet alleen als inspiratiebron gebruikt, maar ook gewoon opnieuw uitgebracht.

New Balance WL520 sneaker

WL520 damessneaker

Zo lanceert New Balance bijvoorbeeld de damessneaker WL520. Deze sneaker heeft een karakteristiek ontwerp dat herinnert aan de originele versie uit de jaren zeventig. Een minimalistische design dat toen helemaal hip en trendy was. Daardoor past de WL520 sneaker helemaal perfect bij je favoriete outfit. Deze veelzijdige sneaker combineert door het tijdloze model namelijk moeiteloos met verschillende stijlen.

De WL520 damessneaker is vanaf deze week overal ter wereld verkrijgbaar bij de verkooppunten van New Balance in de kleuren Black, Cyclone, Incense en Copper Rose. De consumentenadviesprijs is € 99,95 maar kost vaak een stuk minder als je kijkt bij bijvoorbeeld SneakerShop.nl.