Steun in je schoenen door Podobrace met korting

Ben je snel moe en heb je pijn in de rug en/of benen? Dit kunnen bijverschijnselen zijn, omdat je jouw voeten niet goed belast. De stand van uw voeten is erg belangrijk. Gelukkig kan dit vaak makkelijk verholpen worden door steun- of inlegzolen. Bij Podobrace is er een groot assortiment aanwezig, die precies op je behoeftes aansluiten. Regelmatig zijn er bij Podobrace ook leuke aanbiedingen te vinden met hoge kortingen.

Vaak krijg je een doorverwijzing van de huisarts, fysiotherapeut of orthopeed om steun- en/of inlegzolen aan te laten meten, doordat je bepaalde klachten hebt of een aandoening. Enkele voorbeelden hiervan zijn;

  • Platvoeten
  • Eeltpitten
  • Spierspanningen
  • (Sport) Blessures

Hoe werkt het?

Maar wat doet een steun- en/of inlegzool nou eigenlijk? Deze zorgen ervoor dat de stand van de voet wordt aangepast. Ze geven de voet, het gewricht en de spieren ondersteuning. Soms heeft de voet zo’n rare stand aangenomen, dat het zelfs de kniebanden en stand van de heup aantast. Ook wordt de druk onder de voeten beter verdeeld. Vaak zijn de meeste klachten na twee weken verdwenen.

Vernieuwende techniek

De techniek van steun- en/of inlegzolen aanmeten is met de jaren zo verbeterd. Tegenwoordig gebeurt dit met computers en meettechnieken. Er kan precies gemeten worden waar je voet druk op de zolen geeft en kunnen zelfs loopanalyses gemaakt worden, om goed in beeld te krijgen hoe je jouw voeten neerzet en waar dan de druk op komt te staan.

Verschillende soorten Podo braces

Bij Podobrace zijn veel soorten verkrijgbaar. Heb je last van platvoeten, holvoeten, doorgezakte voeten of normale voeten, bij Podobrace is er volop keuze. Of jenu een steun- en/of inlegzool voor dagelijks gebruikt wilt of een paar voor tijdens het sporten.

Regelmatig zijn er bij Podobrace ook zooltjes met korting te vinden. Dat kan variëren van 10% korting tot aan zelfs 50% korting.