Stoere sneakers voor stoere jongens

Er valt niet aan te ontkomen, sneakers zijn helemaal in. Niet alleen voor heren, maar ook voor dames en kinderen. Dit keer nemen we een kijkje onder de nieuwe sneakers voor jongens, en dan dan vooral hoge sneakers.

Opvallend is dat alle bekende sneakermerken weer terug zijn naar de meer originele stijlen voor hun sneakers. De zijwegen die we vorig jaar nog wel eens zagen, zien we dit seizoen niet meer terug. Wij kwamen heel veel nieuwe sneakers tegen, nu het nieuwe schooljaar (en helaas ook het najaar) weer een beetje in aantocht is. Uit dat nieuwe aanbod aan hoge jongenssneakers vonden wij onderstaande sneakers zeker de moeite waard:

Romagnoli

Deze sneakers hebben een mooie omvouwbare schacht met een handige ritssluiting aan de zijkant. De bovenzijde en binnenzijde zijn van leer, de grunge stijl geeft de sneakers een lekkere stoere look.

Adidas Originals Varial Mid J

Bij deze hoge sneakers zie je de genoemde basic stijl duidelijk terug. Door de subtiele kleuren combinatie (zwart, wit en geel) hebben deze Adidas sneakers uit de Originals lijn een heel sportieve, strakke look. De buitenzijde en binnenzijde van textiel met leer en kunstleren afwerking en accenten.

Le Cocq Sportif Saint Malo

Ook deze hoge jongenssneakers zijn in een basic stijl, en ook hier zien we dat je daarmee die stijl een perfecte basis is voor een hele sterke kleurencombinatie. Het zwart, wit en rood van deze sneakers van Le Cocq Sportif vinden we een uitstekende keuze. De sneakers hebben een kunstlederen bovenzijde en textiel binnenzijde.

Nike Mogan Mid3

Dit roemruchte merk introduceert sneakers die door de goed gekozen kleurencombinatie nog een stukje sportiever ogen. Het blauw, wit en oranje van de Nike Mogan Mid3 geven deze sneakers een heel herkenbaar uiterlijk. De bobenzijde is samengesteld uit leer en kunstleer, de binnenzijde van textiel.