Vergelijk schoenen op ShoeZilla.nl

De online schoenenvergelijker ShoeZilla.nl verzamelt het aanbod van alle online schoenenwinkels in Nederland op één website. Het assortiment is gesorteerd en gerangschikt op kleur, maat, merk en winkel. Zo kun je zo goed mogelijk en ook heel eenvoudig online zoeken naar jouw favoriete schoenen.

Het aanbod omvat ruim 500.000 verschillende schoenen en is afkomstig van tientallen schoenenwinkels. Op die manier bespaar je jezelf zo heel wat tijd omdat je die winkels anders stuk voor stuk zou moeten bezoeken om je favoriete schoenen te vinden.

PriceWatch

ShoeZilla.nl heeft ook de speciale PriceWatch® tool ontwikkeld.  Iedere bezoeker kan die gratis gebruiken. De PriceWatch checker vergelijkt iedere ochtend de prijzen van gisteren met de actuele prijzen. Als de prijs bij één of meerdere winkels lager is geworden én je hebt bij een bepaalde schoen ook je e-mailadres ingevuld ontvang je direct een berichtje met daarin de oude prijs, de nieuwe prijs en de winkel die de schoen in de aanbieding heeft gedaan. Dit gebeurt ook bij volgende prijsdalingen.