Bijna zomer, tijd voor slippers!

Het gaat niet lang meer duren of het wordt ècht zomer. En met het mooie weer en de vakantie in aantocht moet je eigenlijk nu al kijken naar wat moois om je bruine voeten nòg beter uit te laten komen: slippers!

Om jou alvast een beetje op weg te helpen hebben we de online schoenenwinkels voor je nagelopen om te zien of we iets leuks voor jou en je partner konden vinden. Maar ja, zoveel smaken, zoveel modellen. We zagen bij Brandos en Shoemixx echt zo vreselijk veel verschillende slippers dat we maar gewoon een ‘veilige’ keuze hebben gemaakt.

Slippers voor haar

We hebben gekozen voor een paar vrolijk gekleurde slippers van Crocs (via Brandos) voor aan het strand en bij het zwembad, om comfortabel te winkelen vonden wij de Jedbury van ‘good old’ Gaastra uitstekend geschikt. Bij Shoemixx zagen we een paar mooie slippers van Calvin Klein om lekker in te flaneren. Hopelijk kun je er mee leven. En zo niet, beide webshops bieden meer dan genoeg keus!

Slippers voor hem

Tja, mannen zijn daar nu eenmaal wat makkelijker in, en zo konden wij hier snel een keuze maken. Bovendien zal een beetje kerel echt niet meer dan 2 paar slippers in zijn koffers stoppen dus vonden we 2 paar wel genoeg. Om met een beetje klasse naar het strand te gaan kozen we bij Brandos voor de sportieve maar stijlvolle Amador slippers van Gant. Als slipper voor ‘alledag’ lijkt ons de tijdloze Panama Jack Arturo uit de collectie van Brandos helemaal top.